marți, 7 octombrie 2008

Prima noastra initiativa


Petitie in sprijinul Anei Birchall

http://www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/petitie_in_sprijinul_anei_birchall-p00891049.html

Catre toti romanii care isi doresc o politica decenta si curata, fara josnicii si circ

Aceasta petiţie este adresată tuturor celor care cred ca România merită în sfârşit să aibă politicieni oneşti, educaţi, sinceri şi aproape de cei pe care îi reprezintă, tuturor celor care cred că politica este arta de a conduce o ţară şi nu arta de a o fura şi de a o minţi şi tuturor celor care s-au săturat de circ, de jocuri de culise, de şantaj şi de josnicii.
Cu câteva zile în urmă, un nou scandal sexual atrăgea atenţia mass media.
Un filmuleţ trucat menit să o loveasca din plin pe politiciana Ana Birchall, pentru a-i distruge imaginea şi şansele de a mai candida la alegerile din noiembrie. Filmuleţul, de o vulgaritate fără margini, circula pe internet şi făcea subiectul dezbaterilor politice.
Făcând abstractie de partidul politic din care Ana Birchall face parte, suntem convinşi ca asemenea metode denigratoare nu ar trebui folosite niciodată împotriva nimănui, cu atât mai puţin împotriva unei femei.
Considerăm că asemenea înscenări reprezintă zvâcnirile disperate ale unui nucleu de politicieni ce nu mai pot reprezenta viitorul României, ale unor oameni care, pentru a-şi proteja interesele proprii, folosesc metodele cele mai josnice în lupta electorala, metode prin care au atacat, fără scrupule şi fără demnitate un om politic remarcabil şi o femeie deosebită.
Prin aceasta petiţie solicităm să se opreasca orice atac politic de acest fel, iar vinovaţii să fie aspru pedepsiţi.
În numele generaţiei tinere, cerem clasei politice să dea dovadă de decenţă şi de respect şi să vină în faţa noastră nu cu astfel de josnicii, ci cu proiecte pertinente demne de o politică noua, care să ne reprezinte şi să ne susţină.
Semnaţi această petiţie pentru o politică ce merita voturi, pentru un politician tânăr ce merită sprijinul nostru necondiţionat!

Niciun comentariu: