luni, 20 octombrie 2008

Halal solidaritate feminina! Ghici ghicitoare: oare cine a vrut sa o inlature pe Ana Birchall? Mai jos, un indiciu...

Birchall ar putea candida în colegiul de deputaţi SUA-Canada - surse

BUCUREŞTI (MEDIAFAX) - Şefa Departamentului Educaţie al PSD, Ana Birchall, ar putea candida la alegerile parlamentare în colegiul de deputaţi din zona SUA-Canada, au declarat, luni, surse din partid.

Sursele citate au declarat că, în şedinţa BPN de luni, liderul PSD, Mircea Geoană, a informat că Ana Birchall şi-a manifestat dorinţa de a candida în colegiul de deputaţi de pe zona SUA-Canada.

Asupra acestei propuneri, opiniile membrilor BPN prezenţi au fost împărţite, vicepreşedintele Ilie Sârbu apreciind că refuzarea candidaturii Anei Birchall ar putea crea un precedent în ceea ce priveşte sancţionarea altor membri ai PSD pentru scandaluri legate de imaginea publică.

Preşedinta Organizaţiei de Femei, Rovana Plumb, în schimb, a afirmat, susţin sursele citate, că o eventuală candidatură a Anei Birchall ar avea efecte negative asupra imaginii partidului. Aceleaşi surse au arătat că Plumb a precizat că exprimă această opinie în nume propriu şi nu în numele organizaţiei de Femei a PSD.

Asupra eventualei candidaturi a Anei Birchall pentru colegiul de deputaţi din zona SUA-Canada nu s-a dat un vot în BPN, urmând ca decizia finală să aparţină liderului partidului, Mircea Geoană.

2 comentarii:

loredana spunea...

Am incercat sa trimit un mail pe adresa care mi-ai lasat pe blog dar nu merge.Ai si alta adresa?Vreau sa initiez un proiect national si vreau sa stiu daca ma puteti ajuta.As vrea o alta adresa unde sa va contactez dak se poate.

tineri pentru o politica decenta spunea...

ungrupdetineri@gmail.com