marți, 7 octombrie 2008

Lamurire pentru cei ce ne acuza si cei ce ne sustin

Nici unul dintre noi nu este angajat, prieten, ruda a Anei Birchall. Nu Ana Birchall este motivatia demersurilor noastre.
Ceea ce i s-a intamplat insa Anei Birchall a reprezentat apogeul mojiciei din politica si semnalul de alarma pentru noi. Trebuie sa luam atitudine. Daca nu noi si nu acum, atunci cine?

O sprijinim pe Ana Birchall pentru ca este un politician tanar si pentru ca am auzit-o la televizor vorbindu-ne despre burse pentru studenti si mame, intr-o tara in care fiecare cauta numai binele propriu. O sprijinim pe Ana Birchall pentru ca am vazut pozele ei de la Yale si pentru ca s-a intors sa faca politica intr-o tara in care abandonul scolar creste cu fiecare an. O sprijinim pe Ana Birchall pentru ca nici un politician si mai ales nici o femeie nu merita ca numele si imaginea sa-i fie tarate cu josnicie in noroi.

Avem insa de gand ca de acum inainte sa ne aratam sustinerea pentru orice alt politician linsat in mod mizerabil de adversari sau chiar de catre colegi si sa condamnam orice tentativa a unui politician de a-si bate joc de voturile noastre, de banii nostri si de inteligenta noastra.

Inca o data, vrem o politica decenta!

Niciun comentariu: